Palvelut
ELI MITÄ ME TEHDÄÄN

 

Ulkoverhous

Ulkoverhous on talon ulospäin näkyvin osa. Verhouksen huoltomaalaus on talolle todellinen kasvojenkohotus! Tavallisesti puuverhouksen huoltomaalaus tulee ajankohtaiseksi silloin, kun huomataan maalipinnan hilseilevän tai olevan erittäin likainen. Huoltomaalaukselle optimaalisin ajankohta olisi kuitenkin jo ennen kuin maalipinta alkaa hilseillä. Hilseilevä maalipinta vaatii huomattavasti enemmän pohjatöitä ehjään pintaan verrattuna ja on silloin myös kalliimpaa. 

Anna ammattilaisten uudistaa kotisi ulkopinnat niin voit olla varma, että valmistelevat työt on tehty huolella ja lopputulos on toivotunlainen. Emme koskaan lähde työmaalta emmekä laskuta työtä ennen kuin asiakas on työn hyväksynyt. Annamme ulkoverhouksen huoltomaalaustyölle kahden vuoden takuun.

 

Tiilikatto

Pinnoitus

Tiilikaton huoltaminen on Suomen sääolosuhteissa erittäin tärkeää pitkän käyttöiän saavuttamiseksi. Huoltamattomalle tiilikatolle kertyy helposti lehtiä ja havunneulasia jotka sitovat kosteutta katolle ja luovat oivallisen kasvualustan sammalelle ja jäkälälle. Kasvaessaan sammalen ja jäkälän juurikasvustot tunkeutuvat tiilikatteeseen rapauttaen sen rakennetta. Tämä lisää veden imeytymistä tiilikatteeseen ja jäätyessään vesi jatkaa jo rapautuneen tiilen tuhoamista.

Huolellisen korkeapainepesun jälkeen katto käsitellään sammalenestoaineella, jonka jälkeen tiilikate pinnoitetaan vähintään kahteen kertaan riittävän kalvopaksuuden saavuttamiseksi. Katto voidaan pinnoittaa sävytettyjen pinnoitteiden lisäksi myös läpinäkyvällä pinnoitteella. Uuden tiilikaton pinnoitusta suositellaan tehtäväksi 10 vuotta käyttöönoton jälkeen.

Tiilikaton pinnoitus tuo katolle huomattavasti lisää käyttöikää. Annamme tiilikaton pinnoitustyölle viiden vuoden takuun. Pinnoitettu katto hylkii kosteutta ja likaa sekä näyttää erittäin hyvältä!

Puhdistus ja sammalenestokäsittely

Jos tiilikaton pinnoittaminen ei ole vielä mahdollista, mutta katolla kasvaa sammalta ja jäkälää, on mahdollista suorittaa katolle edullisempi huolto. Katolta poistetaan mekaanisesti suurimmat sammalkasvustot, jonka jälkeen kattoon ruiskutetaan sammalenestoaine. Aine jätetään kattoon vaikuttamaan ja sadevesi hoitaa lopullisen puhdistamisen. Sammalenestoaine tappaa sammalkasvustot ja irrottaa ne kasvualustasta, jolloin ne pääsevät valumaan sadeveden mukana katolta alas. Sammalenestokäsittelyn lopputulos on nähtävissä n. 80 vuorokauden kuluttua käsittelystä.

Vuosihuoltosopimukset

Tiilikatto kannattaa puhdistaa roskista ja biologisesta aineksesta säännöllisesti. Meiltä on mahdollista tilata tiilikattoon säännöllinen vähintään kaksi kertaa vuodessa tehtävä huolto. Vuosihuollossa katto huuhdellaan irtoroskista ja mahdolliset rikkoutuneet tiilet vaihdetaan uusiin.

 

Peltikatto

Huoltomaalaus

Peltikattoon kohdistuu Suomen olosuhteissa kova säärasitus. Vesi, lumi ja jää kuluttavat katon maalipintaa jolloin ajan saatossa vesi pääsee suoraan kosketuksiin teräksen kanssa ja katto alkaa ruostua. Säännöllinen huoltomaalaus suojaa kattoa ruostumiselta. Huoltomaalauksessa katosta hiotaan kaikki ruoste ja hilseilevä maali huolellisesti pois jonka jälkeen katto pestään korkeapainepesurilla ja peltikattopesuaineella. Huolellisen pesun jälkeen paljaat metallipinnat käsitellään ruostumisenestopohjamaalilla. Lopullinen maalaus suoritetaan ruisku- tai pensselityönä pohjamaalin kuivuttua. 

Uuden peltikaton maalaus

Uusi sinkitty peltikatto maalataan 3-5 vuoden päästä katon asennuksesta. Katto pestään huolellisesti ja käsitellään kokonaisuudessaan ruosteenestopohjamaalilla. Pohjamaalattu katto maalataan vielä kahteen kertaan pintamaalilla.


Sisätilat

Sisätilojen tasoitus- ja maalaustyöt

Maalaaminen on halpa ja vaivaton konsti uudistaa kodin ilmettä. Meiltä onnistuu myös pienimuotoiset tasoitustyöt ja tapetoinnit.

Pienet remontit

Teemme pienimuotoisia sisätilaremontteja syksystä 2019 eteenpäin.